ZonderMeer Magazine Voor iedereen met
een voedseluitdaging.
Home Twitter Facebook Twitter

Lifestyle

Het lijkt, na een tijd van zoeken naar wat nu wel of niet kan en mag, soms niet meer binnen handbereik: genieten van allerlei dingen die het leven zo extra leuk maken. Lekker ruikende was, een relaxed bad met badschuim, een heerlijke crème of gewoon je huis gezellig maken. Op de meest onverwachte momenten word je met je allergie (of die van iemand in je gezin) geconfronteerd.

Als je huid al geïrriteerd is, is een kunstmatig parfum vaak een extra nare factor. En die lekker ruikende luchtverfrisser kan precies verkeerd uitpakken. En ja, ook huisdieren zijn soms niet te verdragen als je al allergisch bent. 

Goed nieuws: het leven met een allergie hoeft niet minder leuk te zijn! Inmiddels zijn er zoveel bedrijven die rekening houden met ingrediënten in producten voor lichaamsverzorging, aankleding van je huis, de was, et cetera. En wij zoeken ze voor je op. In elke uitgave van ZonderMeer Magazine en op deze website zullen we je inspireren. Bovendien willen wij je uitdagen om het ons te laten weten als jij iets ontdekt dat wij nog niet gevonden hebben.

Geniet met ons mee en maak er wat moois van!

 

 

 

 

Nieuws

Lieke is Vrij - Eerste voedingsmerk dat glutenvrij Ún biologisch is

Unieke samenstelling maakt dagelijks smaakvol, betaalbaar en biologisch eten ondanks glutenallergie mogelijk

Lees verder

Aanvragen nieuwsbrief
* Verplicht veld

Reacties van onze lezers

24 augustus 2013


Easy Dinner in Waddinxveen. Voor elke voedseluitdaging verzorgen zij een heerlijk gerecht. De kok gaf van tevoren aan dat ik alles van de kaart mocht kiezen en dat hij  het dan naar mijn behoefte zou aanpassen. De kok toont altijd interesse en komt geregeld langs of instrueert de bediening om te vragen of alles voldoet aan de verwachting van het gerecht naar aanleiding van de aanpassing van het gerecht. lees meer....  

G. van Duinkerken

Berkel-Enschot

Mijn zoon van 9 heeft een koemelk, pinda- en notenallergie en dat ben ik heel soms echt even zat, maar jullie blad geeft me weer inspiratie en de kracht om in mogelijkheden te denken en niet in problemen.

Lees meer

Harma Hingstman

Cromvoirt

Met plezier heb ik kennis gemaakt met uw blad en ben blij met de hoeveelheid informatie daarin en de leuke en gevarieerde recepten.

Lees meer